8 Ocak 2016 Cuma

Bez Afiş Baskı Merkezi

Dijial Baskı Hizmeti


Bez Afiş Baskı Merkezi

Özel kuruluşların ve resmi kurumların, hizmetlerini, etkinliklerini halka duyurmak ya da kitleleri harekete geçirmek amacı ile hazırladıkları ilanları, çeşitli özelliklere sahip kumaşlara bastırarak ulaşmak istedikleri hedef kitlenin en yoğun bulunduğu güzergahlar üstüne astıkları, duyuru araçlarıdır bez afişler. Bunun yanı sıra etkili bir reklam aracı olarak ta kullanılan ve göz önünde uzun süre kaldığı için etkilide bir tanıtım şekli olan bez afişler, maddi külfetinin az olmasına karşın, yarattığı etkiler büyük olduğu için, oldukça çok tercih edilen ve sık başvurulan bir duyuru ve reklam aracıdır. 

İletişim araçlarının çok popüler olduğu, deyim yerinde ise altın çağını yaşadığı günümüz Türkiye’sinde, artık haberleşmek ve her şeyden bilgi sahibi olmak çok kolay. Ancak bu imkanların da yetersiz kaldığı ve hedeflenen herkese ulaşamadığı durumlar da vardır.


Bez Afiş Baskı Nedir?

Reklamların yayınlandığı mecraların pahalı olması yada bir bölgedeki etkinlik ve hizmetlerin diğer bölgeleri ilgilendirmemesi gibi daha bir çok nedenle toplu iletişim araçları yetersiz ve gereksiz kalmaktadır. Örneğin bir şehirdeki konferans etkinliği diğer şehirdekileri fazla ilgilendirmez bu nedenle televizyon yada radyo reklamlarına ihtiyaç duyulmaz aynı şekilde telefon mesajları ile de her kese ulaşmanız mümkün değildir. Her iki yöntem de hem pahalı hem de yetersiz ve gereksizdir. Bu nedenle her ne kadar eski yöntemmiş gibi dursa da hedefe en iyi ulaşan ve beklenen etkileri en üst seviyede karşılayan duyuru, reklam ve iletişim aracıdır bez afişler. Kurum ve kuruluşunuzun türü ve amacı ne olursa olsun, hizmetlerinizi halkın bilgisine sunmak, organize ettiğiniz etkinlikler için kitleleri harekete geçirmek ve hizmetlerinizin, ürünlerinizin reklamını yapmak istiyorsanız bunun en ucuz ve etkili yolu bez afişlerdir. Asıldıkları alanlarda uzun süre kaldıkları için de ayrıca en uzun soluklu ve en ucuz reklam kuşağı çeşididir. Sipariş veren özel ve tüzel kişilerin isteklerine göre, bir çok boyutu, kumaş çeşitleri ve baskı teknikleri bulunan bez afişleri, tam istediğiniz standartlarda temin etmek ve zamanında teslim almak oldukça önemlidir.


0 yorum:

Yorum Gönder