7 Ocak 2016 Perşembe

Folyo Baskı Hizmeti

Dijial Baskı Hizmeti

Folyo Baskı Merkezi

Normal, cast ve şeffaf folyo olarak sıralaya biliriz. Normal folyolar tabelalarda ve cam vitrinlerde, cephelerde ve yönlendirmelerde kullanılır. Cast Folyolar girintisi ve çıkıntısı çok olan yerlerde ve özellikle araç kaplamalarında sıcak hava ile uygulanır üzerine özel laminasyon atıldığında daha uzun ömürlü olur. Şeffaf folyoya dijital baskı ters baskı olarak yapılır içerden yapıştırılır.


Folyo Baskı Nedir?

Folyo malzeme günümüzde daha çok dijital baskı işlerinde kullanılan, PVC türünde, arkası yapışkan bir baskı malzemesidir. Folyo, başka bir malzemeye ihtiyaç duymaksızın birçok yüzeye yapışması nedeniyle çok tercih edilmektedir. Birçokları tarafından folyo adıyla bilinen malzeme günlük yaşamda bir çok alanda kullanılmaktadır. Son olarak reklam sektörünün de kapsamına giren malzeme sayesinde folyo baskı tekniği uygulanabilir hale gelmiştir. 


Plotter makinesi olarak bilinen alet sayesinde folyoların üzerine dijital baskı yöntemi kullanılarak istenilen çizimler, resimler ya da yazılar son derece kaliteli olarak basılabilmektedir. Genellikle mağazaların vitrinlerinde gördüğünüz “İNDİRİM” tarzı yazıların hepsi bu teknik kullanılarak yapılmaktadır. Teknik ile uygulanabilecek renk seçeneği oldukça geniştir. Böylelikle birçok alanda tam anlamıyla memnuniyet verici sonuçlar alınmasını sağlamıştır. Bir çok alt başlığı bulunan tekniğin en çok kullanılanları iç mekan, dış mekan ve cast folyo teknikleridir.

0 yorum:

Yorum Gönder