18 Mayıs 2017 Perşembe

Araç Giydirme - Araç Kaplama Merkezi



Araç Giydirme - Araç Kaplama Merkezi

Araç Giydirme - Araç Kaplama adı üstünde Araçların üzerine yapılan reklam uygulamasıdır. Araç Giydirme - Araç Kaplama terimi halk arasında Araç Üstü Reklam veya Araba Giydirme olarak da kullanılır.
Araç Giydirme - Araç Kaplama; Cast Folyo diye isimlendirilen yapışkanlı PVC ile yapılır. Bu yapışkanlı PVC Cast Folyo’nun kalınlığı 0. 11 – 0. 13 mm. aralığındadır.
Cast Folyo’nun çok ince olmasının sebebi; Araç Giydirme - Araç Kaplama işlemi yapılırken, Aracın cam kanallarının içine ve oluklara rahatça esneterek yapışması içindir. Bu işlem profesyonel Araç Giydirme - Araç Kaplama ustaları tarafından yapılmalıdır. 



Araç Giydirme - Araç Kaplama İşleminden Önce Yapılması Gerekenler

Araç Giydirme - Araç Kaplama işlemi ( Araç Üstü Reklam Uygulaması ) yapılmadan önce, giydirilmesi planlanan aracın detaylı resimleri çekilir. Çekilen bu resimler bilgisayar ortamına getirilir ve uygun bir grafik programında Araç Giydirme - Araç Kaplama işinde uzman grafikerler tarafından firmanın talep etmiş olduğu reklam uygulamasını yaparlar.  Araç Giydirme - Araç Kaplama işlemi sanal ortamda müşteriye onaylatılır. Böylelikle Müşteri Aracını Giydirme yapmadan önceki şeklini bilgisayar ortamında görmüş olur.


Araç Giydirme - Araç Kaplama Ölçülendirilmesi Nasıl Yapılır?

Araç Giydirme - Araç Kaplama için gelen aracın resmi çekildikten sonra renkli çıktısı hazırlanır. Bu çıktı üzerine Aracın tüm detaylı ölçüleri not edilir. Bu ölçülerin (mm) olarak alınması işinizde hata olmaması anlamına gelir. Aksi halde, Araç Giydirme - Araç Kaplama uzmanlık isteyen bir iş olduğundan yanlış bir ölçü, bütün Araç Baskısını yanlış yapmanıza sebebiyet verebilir.

Araç Giydirme - Araç Kaplama İşleminin Üretimi


Araç Giydirme - Araç Kaplama işlemin yapılacağı aracın ölçüleri alındıktan sonra sıra üretime gelir. Araç Giydirme - Araç Kaplama işleminin bu safhası çok önemlidir. Bu noktada yapılacak bir hatanın dönüşü yoktur. Yanlış baskı ( üretim ) montaj esnasında aracın üstünde kendini belli edecektir. Bu noktada dikkat edilmesi gereken diğer bir hususta Araç Giydirme - Araç Kaplama işlemi yapılacak aracın; kapı kollarına, kapı aralarına, çıtalara, farlara, fitillere, anahtar deliğine, cam kenarlarına ve arka silecek diplerine herhangi bir yazının, logonun ve resmin gelmemesine dikkat edilmesi gerekmektedir. Araç Giydirme - Araç Kaplama için gerekli ölçülendirme yapıldıktan sonra Digital Baskı makinesine iş gönderilir.


Detaylı Bilgi İçin;
www.baskihizmeti.com - info@baskihizmeti.com
0212 620 11 19


#dijitalbaskı #digitalbaskı #araçkaplama #araçgiydirme #castfolyo #folyo #kaplama #uygulama #logouygulama #arabagiydirme #folyobaskı #istanbul #istanbularaçgiydirme #esenyurt #avcılar #bakırköy #beylikdüzü #bahçeşehir #ikitelli #mecidiyeköy #başakşehir #küçükçekmece #hadımköy #büyükçekmece #halkalı #beşiktaş #güngören #kağıthane #sarıyer 

0 yorum:

Yorum Gönder